Aristokratas(labai negrazus pasakojimas) iki 21 metu nepatartina skaityti 2035 d atgal Citata('321787','88','6','351')">Pranešti apie šlamštąĮ vieną talentų agentūrą ateina kukliai apsirengęs, pliktelėjęs žmogelis ir nedrąsiai grąžydamas rankas sako:
- Mes esame šeimyninė trupė. Turime paruošę vaidinimą ir norėtume, kad jūs jį pristatinėtumėte.
Agentas tiriančiu žvilgsniu nužvelgęs žmogeli tarė:
- Atleiskite, bet mes nepristatinėjame šeimyninių vaidinimų. Jie per daug senamadiški ir nuobodūs.
Bet žmogelis atkakliai maldavo toliau:
- Patikėkite, šis tikrai bus įdomus!
Pagaliau agentas nusileido:
- Na gerai jau, pasakokite, apie ką tas jūsų vaidinimas?
Ir žmogelis pradėjo:
- Taigi, pirmiausia į sceną išeina mano nėščia žmona ir pradeda giedoti "Marija Švenčiausioji, duok man kūdikį"... ir tuo metu į sceną nuogas įlekiu aš. Trenkiu jai tris kartus su kumščiu per veidą bei nuplėšęs jos drabužius spiriu į pilvą. Kai ji nuo smūgio susilenkia, griebiu ją abiem rankom ir imu grubiai krušti iš nugaros. Tuo metu į sceną įeina mano vaikai - 7 metų dukra Fakupula ir 22 sūnus Pistacijus. Kai mano duktė pradeda giedoti "Angelėliai - žvaigždelės danguje", mano sūnus ją sugriebia už plaukų ir palenkęs ima energingai krušti į šikną, kad net girdisi, kaip jo kiaušiniai klapsi į dukros pyzdą. Tuo pat metu jis su viena ranka pliaukši per dukros sėdmenis o kitą kaišioja į mano šikną. Kai tik mano dukra užgiedą aukščiausią dainos natą, mes su sūnumi apsikeičiame partneriais. Aš imu pisti dukrą, o sūnus pasuka mano žmoną ir ištraukęs iš dukros savo visą šūdiną bybį, kiek tik lenda, sukiša žmonai į burną, kol ji pradeda vemti – ji kaip tik bus privalgiusi prieš vadinimą daug mišrainės. Viską išvėmusi mano žmona ima jam čiulpti ir viena ranka smaukyti sūnui, o kita sau, garsiai aimanuodama ir dainuodama toliau "Jau Kalėdos ateina". Tuo tarpu aš energingai pisu savo dukrą, kai ji pasilenkusi ir kiek išsiskėtusi, nuo kiekvieno įstūmimo, vaikšto ratu ir semdama delnais nuo žemės kiša bei ryja žmonos vėmalus ir trina juos į savo kūną bei plaukus. Po kiek laiko mano žmona atsigula ant žemės ir aš, atsistojęs virš jos bei kiek sulenkęs kelius, imu šikti jai ant veido. Tuo metu mano sūnus pradeda čiulpti man bybį, toliau kaišiodamas vieną ranką man į šikną, o su kita smaukydamas sau. Dukra tuo metu ima čiulpti ir masturbuoti mano žmoną. Tuo metu aš vieną ranką sukišu į dukros šikną ir ištraukęs iš ten du baltus bilijardo rutulius perduodu juos sūnui. Jis sukišą vieną į mano, o kitą į savo šikną. Kai daina baigiasi ir mes jau beveik baigiame, dukra atsigula ant scenos grindų, o mano žmona prisėdusi virš jos ima šikti jai tiesiai į burną taip, kad tarp žmonos šiknaskylės ir dukros burnos susidaro šūdo stulpas, kurį ji paskui nuryja. Tuo metu aš 12 kartų sukišu savo bybį sūnui į šikną. Po to jis atsigula po manimi ir laižo mano praskėstą šikną bei smauko mano ir savo bybį rankomis. Ir štai, šioje vietoje geriausia dalis. Tuomet į sceną išbėga mūsų didžiulis šuo Smakas - jis su išmuštais dantimis ir ištreniruotas tol laižyti ir čiulpti, kol pasiekiame orgazmą. Jis pribėga prie sūnaus ir apžiodamas ima laižyti ir čiulpti jo bybį. Tuo metu aš prieinu iš nugaras ir imu pisti į šikną patį šunį... O mano žmona su dukra tu metu atsistojusios ir atsisukusios į žiūrovus, išsiskėtusios ir aimanuodamos smauko pačios sau. Galiausiai, mes visi ...vienu metu... baigiame ir rėkdami "Kregždutės, kregždutės!" taškydami visur spermą nusilenkiame publikai. Šviesa scenoje užgęstą.
Žmogelis pagaliau įkvepia ir pažvelgęs į agentą klausią:
-Na, ką apie tai manote?
Agentas ilgai sėdėjo ir susimąstęs nebyliai žvelgė į žmogelį. Galiausiai ištarė:
- Čia tai... vaidinimas... ir kaip... kaip jūs visa tai... save vadinate?
- Aristokratai! – su pasididžiavimu išpyškino žmogelis.
Komentarai: 1 Peržiūrėjo: 7929
|